Дар i прокляття. Присвячуеться всiм поетам

Я проклята, і я - благословенна.
Моє натхнення  - чистий Божий дар,
Та мушу я щонічно і щоденно
Нести пекельно-зоряний тягар.

Знайти того, хто зрозуміти може
І все прийняти це без запитань
Я намагаюсь все життя, та кожен
Відштовхує у Безмір без вагань.

Я в холоді самотності співаю
Своїх сумних розпачливих пісень,
І слухача удячного шукаю,
Та бачу відбиття своє лишень.

У дзеркалі думок за мною - пустка
І пастка нездійсненних мрій і справ.
Хай зашморгом строката стане хустка,
Яку ніхто мені не дарував.

У порожнечі п'ю життя злиденне.
Я проклята і я благословенна.


Рецензии