З першого погляду...

Чи існує кохання із першого погляду,
Коли погляд пронизує душу Твою?
Чи любов потребує ретельного догляду,
Чи сама вибирає собі течію?

Чи існує кохання із першого дотику,
Коли дотик, мов струмом, проймає наскрізь?
Для любові потрібно шукати екзотику,
Чи вона Тебе знайде завжди і скрізь?

Чи існує кохання із першого здогаду,
Коли здогадом мариш, немов уві сні?
Починається все з осіннього спогаду
Про конвалії, що розцвіли навесні.

    06.10.2001


Рецензии