Покарана
Спопеляючим, чистим, безмежним.
Змарнувала усе я зізнанням
Відчайдушним, простим, непомпезним.
Покарала пристрастю доля
Неземною, бурхливою, ніжною.
Десь поділась і витримка, й воля.
Стала я неприборкано грішною.
Покарала доля відвагою,
І пішла я дорогою з тернами.
Скористаюсь своєю наснагою,
Щоб любов не здавати екстернами.
За любов я любов'ю ж покарана,
За любов я боротись посмію.
Я горю, але поки не спалена,
Тим вогнем свою душу зігрію.
06.10.2001
Свидетельство о публикации №112031900834