Доля

Не буває у долі прогалин,
Випадковостей, хибних ідей.
Доля - майстер своєї справи,
Вміло грає серцями людей.

Не буває у серця збоїв.
Ти йому не накажеш мовчати.
Ходять різними стежками двоє, -
Доля знає, як їх поєднати.

Завдяки лиш кільком хвилинам
Можна все життя поміняти.
Тільки доля двом половинам
Шанс дає, щоби цілим стати.

   01.10.2001


Рецензии