Свiти мiсяць...

Світи місяць, світи ясний,
Сяйте ясні зорі!
Я без тебе, мій коханий,
Як квіточка в полі!

І сонечко мене гріє
Й вітерець колише,
Всюди вільно та спокійно,
Як в смертельній тиші.

Ніхто мене не гніває,
Ніхто не тривожить,
Та рида моє сердечко,
Душу нутьга гложить!

Ізсихаю самесенька,
Мов з жари травинка...
Де ти, друже, мій лебедик,
Де моя хмаринка?

Дощик дрібний теплесенький,
А іноді - злива.
Без тебе, ріднесенький,
І життя не миле!
                2011р.


Рецензии