Пелюстки

Тече річка, шаленіє,
Шумить і піниться вода,
Ламати лід вона уміє,
Її не спинять холода.

Весна іде до нас не сміло,
Ще небо хмари зятягли.
І сонце землю не прогріло,
Тумани сиві лиш лягли.

Пройшлися річкою, урвищем,
Тепер до лісу потягло.
І не стихає вітер свище,
Тумани далі понесло.

Бруньки на вербах зеленіють,
Розкриють скоро пелюстки,
Проміння сонячні їх гріють,
Коли у хмарах є дірки.

Не спить природа, а вирує,
Відходить швидко від зими,
Весна рішуче вже крокує,
Тревожить спокій наш і сни.

Розквітне знову черемшина,
Запахнуть ввечері бузки,
Нас чаруватиме калина,
І різних квітів пелюстки.


Рецензии
Дужэ гарно!!! Мэни прыемно чуты украинську мову, бо вжэ пошты 40 рокив як я жыву на Кубани. Из ных 22, в Адыгэи!!!!
Дякую, Боря!!!

прочытай http://www.stihi.ru/2012/03/12/3137
Жму руку, друг!!!

Виктор Сенько   19.03.2012 14:58     Заявить о нарушении