Я думау - усё разумею...
Я думаў - усё разумею,
Ды штосьці раптоўна нямею.
Я думаў - усё за спіною,
Ды вось - з кожным днём маладзею,
Захмельваюць сэрца надзеі,
Як першыя кветкі вясною...
----------------
М. Пазнякоў
фото - Подснежник ссылка - whiteinform.ru/.../2009/03/podsnejnik.jpg
Свидетельство о публикации №112031904097