Глибоким небом скреслого Днiпра...
Пливе крижин білясте хмаровиння.
Таки пора вже, березню, пора
Здолать зими потуги половинні!
Завальсувати немічну стару,
Щоб з неї піт зацюмрився струмками,
Щоб не могла здійняти кволих рук
І довго ще приходила до тями.
Свидетельство о публикации №112031903571