Спасибi, Господи

За час, хвилину, за секунду - за буття,
За хліб та сіль і за холодну воду...
Спасибі, Господи, що дав мені життя!
За всю твою погоду й непогоду!

За силу й слабкість, за страждання і любов,
За совість й честь, за людяність і гідність.
За те, що не даремно гріє кров, -
Тіло і вени...За тепло і ніжність!

За розуміння, мудрість, за чуття,
За долю, несолодкую такую...
За все, що називається життя,
Його, як мед, по крапельці смакую!


Рецензии