Чи слухняний був Михась

(загадка)

Пішов гномик в ліс по дрова,
З   квітами загрався.
Слухав лагідну їх мову,
Глядь і зблукався.

Зирк аж сонечко присіло,
Матінка: - Михасю!..
Як по дрова пішов в ліс…
З дровами й вертайся.


Рецензии