***
Для мене! Для тебе! Для нашого брата!
Проста! Соковита! Прийнятна усюди!
За неї повірте не чубляться люди!
Слова ті мов пісня для всіх колискова.
Вона головна! Бо з великого Слова!
Дана нам навічно в скрижалях завіту.
То мова - Любові! Народження світу! 17.11.2011
Свидетельство о публикации №112031809439