Ми доплива мо роками...
Одвічних істин берегами.
У сонячних псалмах душі
Нетлінних почуттів вірші.
Поеми проза у творінні
Музикою всього життя.
Потрібно лиш твого хотіння.
Веління серця. Змах крила.
Лиш крок вперед. Очей прозріння.
Лиш подих. Іскорка. Свіча.
Бажання оклик. Розуміння.
Любов – то поклик до життя.
Свидетельство о публикации №112031809372