Ми квiти - розсипанi в полi

Ми  квіти - розсипані в полі.
Ромашкові, волошкові долі.
Маком ранені в сподіваннях.
Ми наче звуки -  тембр пізнання.
Своя тональність  виконання.
Дороги. Зустрічі. Соло прощання.


Рецензии