Якби тебе не було?!

Якби тебе не було?!
Другого Бог послав.
Чи я отак світилась?!
Чи ти отак палав?!
    Чи очі розмовляли?
    Без слів, пучком тепла.
    Чи ніжність покорила?
    Закохані серця!
Якби тебе не було?!
То ранок не сіяв.
Моя зоря зітліла!
І день у ніч упав.
    Якби тебе не було?!
    Всі змовкли солов'ї!
    Та Бог послав нам щастя.
    Кохати на Землі!                21.05.07 З.


Рецензии