Птахи в гаю спiвають...

Птахи в гаю співають
Чуєш, моє серденько!
Ніжністю наливає
Квітень, весна-ненька.

Стежкою місяць грає.
Сріблом дорогу стелить.                Зорі зійшли рясненько
Нас лиш на світі двоє.    


Рецензии