Я кожний день пишу тобi листи
І відправляю в Космосу простори.
У неповторні юності роки.
Де були ми. Щастя море.
Твоя троянда під моїм вікном.
Душі моєї спогаду єднання.
Ти світлом запалив - Любов
Безсилий час згасить оте кохання.
Свидетельство о публикации №112031808295