А давайте...
різних кульок:червоних,зелених,синіх,
і понадуваємо їх якимсь летючим газом.
А потім станемо продавати дітям,
а й дорослим також.
І нехай вони відпускають кульки в небо
і весело сміються...
-- Але ж кульки зараз дуже дорогі!
-- А ми накупимо кульок,
багато кульок,
по одній гривні за одну штуку,
а продавати будемо по п"ять копійок...
--- І для чого..?!
--- А щоб було ще веселіше...
Свидетельство о публикации №112031801791