Пролiсок жовтими очима...

Пролісок жовтими очима
Пелюстки білі – сорочина.
Зелене листя, стебла нитка.
Розгорнута на вітрі свитка.
Такий собі кмітливий хлопчик.
Купається у сонця ночвах.
Навколо сипле дух весни.
“Кінець!” -  кричить - “Кінець зими!”   


Рецензии