Спасибi, Господи...

Упершу чергу, дякую Тобі,
Що народитись дав у цій країні!
Безмежній чарами квітучої краси -
Святій та Величавій Україні.

Де колосяться золотом поля,
Де соловей співать пісень радіє,
Де моя хата, діти та рідня.
Надія, щастя, доля, моя мрія!

Там небо чисте з стежкою зірниць,
Там ясне сонце землю обіймає.
Туди завжди моя душа летить,
Де українські очі миром сяють.

Спасибі, Господи, за цей чудовий скарб,
За землю милу, рідную до смерті.
Їй признаюсь в любові не від жарт,
Вона навічно у моєму серці!

Вона одна - прекрасна, як весна,
Висока й горделива, наче скеля!
Мені вона, до болю, дорога,
Бо в ній зростала, тут моя оселя.

В ній моя матінка, сердешная, жила
Із татом - в цім казковім краї...
Що не вділили мене ласки та тепла.
Я свою земленьку, як матінку кохаю!

                2012рік.


Рецензии