Тут лелеки не с дають

Ти бачиш тут лелек?
Але  ж  сюди лелеки вже  не  літають.
Ти чуєш  гомін птиць?
Але  ж  тут  птиці вже  не  співають.

Давно  не  чути тут пісень дівочих,
Не  видно гопака  і парубків  охочих.
Гуляє лише вітер тут і час,
Що опромінює усіх навколо нас.

Чорнобиль – страшний біль мого народу,
Великой кров’ю підписали цю угоду,
Вже  нічим плакати стареньким  матерям,
Ніхто не допоможе навічно молодим синам.

Хоча й  хотілося щасливішої долі,
Вони ховатися не стали у  подолі,
Не задавалися питанням  майбуття,
Героями пішли…з цього життя.

Одвічна пам'ять  їм і слава, і пошана,
По ним у  храмах  дзвони задзвонять,
Живі ж країну нашу бездоганно
Повинні день і ніч  охоронять.

Візьмемось, друзі,  всі  за  руки,
І  станем  водночас  сильніше,
Не  залишайте  в  серці  місця  скуці,
І заспіваймо  Нашу  пісню  голосніше!


Рецензии
Всё понятно.Хорошо.Спасибо

Любовь Венедиктовна   21.11.2014 20:04     Заявить о нарушении