Чорнобиль
Захмарилось, затихло у імлі.
Мов сто ворон укрило нашу землю
Прийшли на землю війни без війни.
Ми пам'ятаєм вісімдесят шостий,
Нікого не вберіг наступний вік -
У нашім часі у країні сонця
Десь прогриміло: "Знову не вберіг".
Не була то війна, а кара днесь небесна
Ніхто не вірив у людські життя
Там хлопців молодих кидали у реактор
Не дивлячись на молоді життя.
Луна тепер відгомін того часу,
Неначе заклик нам до боротьби.
Боротися ми маєм не з народом,
А ворога в собі перемогти.
Свидетельство о публикации №112031701286