Дорожн враження
Ми - " новії хохли", крутії тачки маєм,
Кайф ловимо, тому і " нарушаєм ".
Дави народ, як мурашОк.
Від руху без правил - глибокий шок.
До с..ки нам розмітка на дорозі
Бо ми крутелики, прирівнені до Бозі.
Дороги швидкісні - це фронт. Це - лезо бритви,
Встигай лиш глибоко вдихать й читать молитви.
P.S. Куди спішим? У чому спішки суть?
Швидких невдах поволі понесуть.
15.03.2007
Свидетельство о публикации №112031711586