Його забула

Вона забула його усмішку,
Вона забула його слова,
Вона пізнала з ним щастя трішки,
На її обличчі радість жила!

Але чомусь це все минулось,
Вона живе, бо він живий,
Їхні серця перегукнулись,
Хоча для неї він чужий.

Її душа тепер сумує,
А серце плаче і болить,
Бо він її не поцілує,
А час невпинно так летить!


Рецензии