Праз прызму вечнага
Перад сабою бачу рубяжы.
Што напаткае ў гэтым годзе? Светлага
Ці цёмнага больш будзе? Час бяжыць…
Мне не стрымаць жыцця хвіліны хуткія –
Бо нада мною ўлада Неба ёсць.
Кіруецца Рукою Ўсемагутнаю
Сярод Сусвету асабісты лёс.
Свидетельство о публикации №112031607102