Парфуми
Кохатимеш авжеж, тих інших наосліп, заплющуючи очі, просто вдихаючи очі, просто вдихаючи такий знайомий смак мого тіла.
І завжди уявлятимеш біля себе замість когось лише мене!
Не забудеш ніколи!
А я … я вже давно відпустила всі спогади твої..
Свидетельство о публикации №112031600506