На бiле полотнище зими
Із першим променем у ранці
Зійшла дівчина в вишиванці
На непокірний хмиз верби.
Породження небес коріння
Блакитних пролісків сім’я.
Птахів воскресле голосіння.
Забарвленням нового дня.
Впадає в груди. Розпирає.
І освіжає, і п’янить.
Весна трон серця посідає.
Душа те славлячи тремтить.
Тих коливань блаженні звуки
У парах множаться в стократ
Долаючи кайданів муки
Коханням вічним в нас звучать.
Свидетельство о публикации №112031605036
Зійшла дівчина в вишиванці
ГАРНО! В УСЬОМУ ВІДЧУВАЄТЬСЯ ПОДИХ ВЕСНИ!
Вера Кухарук 16.03.2012 23:27 Заявить о нарушении