Хлiбiв лани безкраi...

Хлібів лани безкраї, золотаві,
Ліси безмежні та зеленії отави.,
Річки, озера, вербоньки над ставом,
Карпат чарівних нескінченна слава.

Білені хати та берізки кучеряві,
Співоча мова, солов*їна, у державі.
Народ веселий, щирий та приємний,
Гостей приймає в своїм домі чемно!

Вінок з червоної калини на голівці,
Символізує силу й єдність українців.
Правдивість, чесність, дружелюбність та відвертісь.
Любові й гордості в них вистачить до смерті!


Рецензии