Менi дарують посмiшку чудову...
Поцілунками омріяні бажання.
І з ними в зачарованість казкову
Нестримно вирушили сподівання.
І я за ними в роздумах пізнань
Іду вперед, сприймаючи дорогу,
Як чистоту і насолоду привітань,
Як долі дар і як молитву Богу.
Свидетельство о публикации №112031611744