Голназга

               
Туган конен синен тэбрик булсын,
 
Ак бэхетлэр яусын юлына,
 
Килер конен шатлыклардан торсын,

Мохэббэтен уссен жанында.

Кайгы-хэсрэт урап узсын,

Юл бушасын чиксез шатлыкка,

Соелеп хэм соеп яшэ,

Соенеп бу эрсез тормышта.


Рецензии