Wallpapers of my soul

Солнце светит,
Но я не вижу его
Из-за серых облаков.

Может, что-то
Поможет узнать о тебе
Или я придумала эту любовь...

Припев:

I`m painting again
The walls of my house with pain
& my self-doubt
Which constantly makes me insane
But I believe
Oneday our dreams will come true
& happiness
Will shine only for me & you
For me & you
Me & you

J`oublierai
Ton image merveilleuse
Mais mon coeur
Se plaindra a ma raison
De ce qu`il
Se souvient de toi souvent
Parce que tu es
Mon amour eternel...

Припев


Рецензии