Коли ти тiлом...

Коли ти тілом чуєш біль,
Снаги боротись вже немає,
А доля та дурна, мов хміль
П'янким туманом дух діймає.

Не піддавайся, не журись.
Міцним тримайся, наче камінь
Дай змогу силі розростись,   
Яка горить як вогню пламінь. 

Запам'ятай єдину суть,
Зроби для себе відкриття,
Збуди в собі життєву лють,
Як воля є, то є й життя


Рецензии