так...

Што мне холаду смак,подыш лёгкай свабоды.
Што кахання прыбой,маладое жыццё.
Што мне гэты цяжар,веснавыя прыгоды,
Непазбежнасць маю мне дыктуе быццё.
Не ў радасцях сэнс і не ў той асалодзе,
Не ў скарбах зямлі ці матэрыі бой.
Апейрону быццё ці наяўнасць свабоды,
Мне дыктуе жыццё,што заведуе мной.


Рецензии