Ступовой напорт..

Трехаминь ..
Тоо Усос ..

Тел егЪу чукуч ..
Чемекеп урпорос

Эллевэ .. тмок ..
Чебоко осайт

Морси Усие ..
Цфило Мерфито

Арвивэйет
СэлЕс тум ак-ар

Бре сэвоку этосо
Пелессо нунцу стрево

Интрово эксус
Масаэто расавэ

Пус оту пус осон

Кюн цу эво
Панчу мачимэ

Контрубо лоуто
Мэсми трессир

Ипсэ воту
Слапэ оут

Эстрио бусус
Ахвари - вьеде ..
..


Рецензии