Соловейко завiтав
до нашого саду.
Щебетав. Пісні складав
Та все так до ладу.
Стукав вітер у вікно
Вийди подивися.
Уже зірка за селом
Впала у копицю.
Підпалила неба край.
Рожевим серпанком.
Покотилась далі в гай.
Я ж зустрілась з ранком.
Свидетельство о публикации №112031505286