Пам ять серця, наче мати

Пам'ять серця, наче мати.
Пестить думи, доглядає.
В ній журба і наше свято
До запитання дрімає.
Враз проснеться. Стрепенеться.
Стукає ногами в груди.
То минулого пташина
Не пускай її усюди.
Придержи! Навіщо лити
Те вино, що відіграло.
Все забулося. Злилося.
Моє серце відкохало.


Рецензии