Зорi падають в свiтанок

Зорі падають в світанок.
Ранок пуп’янком встає.
Соловей благословляє.
Пісню до душі несе.
Літня ніч зірками сипле.
Оросилися поля.
Сонця чарівні обійми
Стріла усміхом земля.
День купається у річці.
Огортає береги.
Зачаровані собою
Верби пали до води.
Половіє в полі жито.
Наливається зерно
Небо синю соковито
Підвело своє чоло.


Рецензии