Лене Костенко...

Вірші гармонією повні,
Красою ніжних світлих слів,
Прекрасні, як весна, бездонні
Солодким тоном почуттів...
            ***
Яскраве сяйво серед ночі!
Як квітки цвіт серед зими!..
Життям палають Ваші очі,
І цим життям палаєм ми!...


Рецензии