Якби могла я в силi муки

Якби могла я в силі муки
Любові поєднати звуки.
Щоб відтворити, любий мій!
Твої душі забутий спів.
Якби змогла! Якби зуміла!?
Щоб музика ота летіла.
І проникала крізь пустелі
Зневірені серця – оселі.
Якби змогла!? Якби зуміла!?
То, спалахнувши, враз згоріла.


Рецензии