ТОБI

               
Я дарую тобі сонце! Хай зігріває тебе своїм теплом.
Я дарую тобі місяць! Най світить тобі вночі, щоб ти не збився з дороги!
Я дарую тобі зорі, щоб ти дивився на них і згадував мої очі.
Закохані очі, що горять вогнем Любові.
Хто кохає той віддає. Свою душу, серце, розум, всього себе людям.

Я покохала дивний світ,
Збираючи ранкові роси.
Злинав у небо дивний спів.
А голос, мов струмок, тремтів…
Незаймана вода лилась,
А пісня – ластівка неслась
У неба чарівну блакить.
І вмерло все, щоб знов ожить!


Рецензии