Пливемо у лiтах на частоколi

Пливемо у літах на частоколі
Обвітрені серця. Їм вічна путь.
Пов’язані буттям вузлами  долі.
Іскряться почуття у вир несуть.
Ятряться сподіваннями надії.
І лащиться у думах майбуття.
А ми - земні корінням віри.
У митті назвою - життя.


Рецензии