Свiчцi

          
Віск капає. Палає свічка.
Тремтливо  зиркає вогонь.
Ти наче маківка тендітна.
Вмираєш, а то сяєш знов.
І так завжди коли до тебе
Торкається моя рука.
Чиркну сірник – твоє призвання
Йому продовжити життя.


Рецензии