Спiваe соловей!

Співає соловей!  Проснулася діброва.
У ній звучить Любов! Одвічна серця мова.
Травневий ранок зблід. День новий розгубився.
Пташини тої спів крізь груди в душу бився.
Луною у село летіли її звуки.
І золоте зерно спадало в соні луки.


Рецензии