Осiнь склада валiзи

Осінь складає валізи.
Сонце в облозі! В опалі!
Морозцю шовкова косиця.
Іскриться у інею шалі.
Срібляться чуби верболозу
Вода очищається тілом
І духом зібравшись листопад
Гортає  листям зіпрілим.
Село обрядилось в оселі.
У кучерях диму писанки
В широко розчинені двері
Злітають парою ранки.


Рецензии