Вишнi одцвiли в саду

Вишні одцвіли в саду.
Сонечко лукавить.
Соловейко у гаю
Весну красно славить!
Обнялися голубки.
Ластівки співають.
Зелено горять луги.
Свічку Богу ставлять.
Ранок лине в небеса.
Промінці іскряться.
На вербі гнучка лоза
Підняла зап’ястя!
Буг сміється. Води жне.
Синню поливає.
Зове серденько моє!
А куди - не знає!


Рецензии