На Полiсi Романiв

Татьяні Левицький, поетесі з
міста Києва, присвячую.

На Полісі Романів,
Казковий, вродливий,
Та доладний в пору жнив,
В житті горделивий…

У наш  час бурливий,
Чекає гостей,
Як  чаклують ниви,
Усе для людей.

Садочки вишневі,
Квіткові поля,
Межі яблуневі,
Чудова земля.

Українська, ніжна,
Славна на весь Світ,
Ясна,  дивовижна,
Наче  Заповіт.

Автор  Геннадій  Сівак.
1 серпня 2010 року.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.