А ты шо нысэш мне, га, нэнза?!

В нас тут гондэ в Гэршка
Е нешта патрэбна,
Ну, тольки каму сь.
Ху, дому таму ш.
Дзе жывуць клуш.

Бо дзе ж каб режка да була нысмырдеча.
О, этто вжо будзь
Муць!

Е, можэ, мобилка ля вас ныпотрибна?
ДавВай сюды хутч!
О, свето вжэ в Буц!

А вы сохранелы дэ шо, можэ, й крепчей?
То дайтэ вкусНуць
Гнусь К.

Хто ж дэ шо такэ вжэ в вас прамо, ек плешка? –
Спытай во в Васюх. –
Ху, ЗьмийЮчьк!

В такэм окружэньи
Ий выйРос Мий Тэчка.
Ну, сныцьця всэ сумк. Шо дэся ж забуфсь. И ты, блин, повынён,
Хоть аж розбыйся.
Найти ий вырнуць
Кизцы-глушм.

Вот мы тута екся вжэ й влад всэ даема.
Ий з малэнька ш букв.
Шоб Кизк хоть 100 штук
ДзёвбНулЛых  ИСЬ Нульк Сь.
Да й вжэ й соби й вишу-дх…

Сёнь сьто бо зь, хе, зь МийСяць.
Да вот, шося висыть…
Ув батька чы Гут.
Ну, цила ж гутв.

А Мисяць зь вась сдунь всё и всэ вжэ найЛукШ.
Бо вин у СтрыльЦовы й
Ий брызгЛийВокСьць,
Ий гордосьць,
ТщэйСляйВийЯф кучч
ЗагсМуч.

Ий ек мы ж всыдилы
Аж-аж с поныдилка
Да от так са й Чукч
Нымытый, шо, фу вш. Да вот зарэ йидым зном до нымытых.
Ну, до ж матуль.
В Янув.

И там вжэ горДыни дадуть нам влад уж дыний.
Бо Ж Жебы жыВВуць
Увлад завшы ш вуж.
А ты шось нысэш мни
Абы що такэе.
Що й ны й пырыжыву
Колючкы-сынуль.

Да, й тут вам КиньТавр цымалынько даВВ
Такого, шо, ой:
ДурНой Ж!

Ну, вот, такой Гром гондэ во.
   


Рецензии
пашыбае на магилевьський диялект,
альбо на палесьский...
нда... другие языки...

Татьяна Королёва-Манько   16.03.2012 15:29     Заявить о нарушении