На в втарi життя i смерть

На вівтарі життя і смерть.
Терези хиляться донизу.
Аби там грець! Аби там грець!
Вогню! Вогню! Підкину хмизу!
Любов не попелить сердець.
Вона цілющою росою.
За нами лине до небес.
Кохання чистою сльозою.


Рецензии