Вслухаюся в тишу весняну
У серці мир. Лиш вітру голосіння.
Я ж з трепетом чекаю звістку ту.
Що сповістить про радість воскресіння.
Великдень сяйвом першої зорі.
Потріскує свіча. Небес горіння.
О Боже! Ти любов'ю у душі!
Єдиний шлях прозріння та спасіння. 3.03.08
Свидетельство о публикации №112031405610