Живе любов у квiтах

Живе любов у квітах.
Мов пісня солов'їна.
В чию упаде душу?!
Нетлінна! Ох нетлінна!
Там проросте. Там сяє.
І гріє , і морозить.
То в небеса злітає.
То до провалля зносить.
Вбиває клин у серце.
Надію відбирає.
То із небес відверто.
Соломинку спускає.
Дарує щастя, крила.
І радощі, і втіху.
Вона в моїх вітрилах.
Благословенний вітер.


Рецензии