До тебе прийду через терни

До тебе прийду через терни.
Засіяну ниву сльозами.
Пожну і зорю та зерня
любові посію, най сяє!
Надію дарує на щастя.
У віру молитву вкладає.
Хай серце моє розкаже.
Мій Боже, тебе як кохає!  07/08


Рецензии